Balatonfüred Autómentés

Elérhetőség – Kontakt:
Csarmasz Róbert, 8245 Vászoly Keresztfa u. 1.
Telefonszám: Hívás most: +36205673222
Érdeklődés, szállítás szervezés, árajánlat kérés: furedautomentes@gmail.com vagy küldjön üzenetet itt Balatonfüred Autómentés -nek.

Mindenkivel előfordult már, hogy autója lerobbant vagy egy durrdefekt, esetleg baleset/karambol következményeképpen mozgásképtelenné vált. Ilyenkor tudjuk, hogy autómentőt kell hívnunk. Ám nem ritka, hogy a szakszerű segítségre órákat kell várnunk, majd a kiérkezés után szembesülünk vele, hogy abból a pénzből, amiért elszállítják autónkat, akár a javítás egy részét is meg lehetett volna oldani.

Megbízható, gyors és tapasztalt autómentőt keres, akik a legkülönfélébb esetekben is szakszerűen elszállítják autóját? Akkor ne keressen tovább! Non-stop Balatonfüred Autómentés szolgálatunkra számíthat a bajban! Bármikor hívhat minket és mi rövid időn belül kiérkezünk Önhöz, készen arra, hogy elszállítsuk autóját! Az országban bárhová elszállítjuk autóját, ha kell azonnal akár éjjel, hajnalban is. Kifejezetten erre a célra tervezett trailerünkön a legtöbb autó típus biztonságosan és szakszerűen szállítható, még rossz útviszonyok között is!

Az autómentő akkor jön, ha szükség van rá. Ilyen helyzet a gépjármű meghibásodás, a karambol, az ütközés vagy a baleset. Bármilyen krízis, nem várt szituáció álljon elő, ha hívja a Balatonfüred Autómentés -t, rövid időn belül a helyszínre érkezünk és segítséget nyújtunk.
Számos esetben kerülhet sor olyan mentésre, amikor egyszerre akár több gépjármű elszállításáról és ellenőrzéséről is gondoskodni kell. Ilyen szituáció akkor fordulhat elő, ha a balesetben több autó is megrongálódott-megsérült vagy teljesen működésképtelenné vált.

Hívja a Balatonfüred Autómentés -t, és adja meg pontosan a koordinátáit, az autó adatait! Indulunk önökért.
Balatonfüred Autómentés szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja hívását az ország bármely területéről.

Balatonfüred Autómentés szakemberei kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek az  autómentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező autómentő és a rajta található eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a totálkárossá vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is szakszerűen gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell semmilyen fennakadásoktól tartania. Nem kell attól félnie, hogy a gépkocsija az autómentőn szállítás közben újabb sérüléseket szenved el.

Hívjon minket bizalommal bármikor, mi segítünk Önnek a lehető leghamarabb:

Balatonfüred AutómentésBalatonfüred Autómentés
Elérhetőség – Kontakt:
Csarmasz Róbert, 8245 Vászoly Keresztfa u. 1.
Telefonszám: Hívás most: +36205673222
Érdeklődés, szállítás szervezés, árajánlat kérés: furedautomentes@gmail.com vagy küldjön üzenetet közvetlen itt Balatonfüred Autómentés -nek.

Hívás / Call Us
Térkép